Smore's 12 kit

Mályvacukor, 203 g

A S'mores az a fajta ínycsiklandó desszert, amiről mindig is álmodtál: omlós mályvacukor ropogós keksszel és krémes tejcsokoládéval! A csomaghoz tartozik még egy pár bambusz pálcika is, hogy legyen mire rátűzni az édességet, így téve teljessé a sütögetéseket. Éld át a mennyei S'mores élményt úgy, ahogy az neked a legkényelmesebb: sütőben, serpenyőben, mikróban elkészítve vagy nyáron egy tábortűznél megpirítva.


Fajtája / íze:

Mályvacukor


Kiszerelés / tömeg:

203 g


Hozzávalók:

-


Elkészítési javaslat:

TÁBORTŰZ
1. Helyezzen 1-2 darab csokoládékorongot a kekszre
2. Helyezzen a bambusz pálcára egy darab pillecukrot. Kezdje el sütni a pillecukrot a tűz fölött 15-30 cm-rel és forgassa lassan, amíg barnára nem sül. 
3. Rakja a pirított pillecukrot az előkészített kekszre, majd egy másik kekszet helyezzen a pillecukorra, és óvatosan nyomja le.
4. Hagyja, hogy a csokoládé megolvadjon, majd ha a pillecukor kihűlt, fogyassza el.
MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ
1. Tegyen be 1 db kekszet a mikrohullámú sütőbe
2. Helyezzen a keksz tetejére 1-2 db csokoládé korongot
3. Magas fokozaton 10-15 másodpercig melegítse, amíg a pillecukor meg nem duzzad
4. Vegye ki a terméket, és helyezzen egy másik kekszet a pillecukorra, majd óvatosan nyomja le
5. Hagyja kicsit kihűlni, majd fogyassza el.

SERPENYŐ
1. Helyezzen 1-2 darab csokoládékorongot a kekszre
2. Olvasszon fel egy kis vajat egy serpenyőben, majd helyezze a pillecukrot a serpenyő közepére
3. Közepes lángon olvassza meg a pillecukrot.
4. Helyezze a sült pillecukrot az előkészített kekszre, majd helyezzen egy másik kekszet a pillecukor tetejére, majd óvatosan nyomja le
5. Hagyja, hogy a csokoládé megolvadjon, majd ha a pillecukor kihűlt, fogyassza el.
TŰZHELY
1. Helyezzen 1-2 darab csokoládékorongot a kekszre.
2. Helyezzen a bambusz pálcára egy darab pillecukrot. Kezdje el sütni a pillecukrot a tűzhely fölött 10-20 cm-rel és forgassa lassan, amíg barnára nem sül. 
3. Rakja a pirított pillecukrot az előkészített kekszre, majd egy másik kekszet helyezzen a pillecukorra, és óvatosan nyomja le.
4. Hagyja, hogy a csokoládé megolvadjon, majd ha a pillecukor kihűlt, fogyassza el
 


Összetétel:

Búzakeksz: búzaliszt, ivóvíz, kristálycukor, pálmaolaj, invert cukor, térfogatnövelő szer: ammónium-hidrogén-karbonát, nátrium-hidrogén-karbonát; kukoricakeményítő, jódozott só, stabilizátor: nátrium-pirofoszfát; emulgeáló szer: szójalecitin, aroma, lisztjavító szer: nátrium-metabiszulfit; savanyúságot szabályozó anyag: citromsav. Pillecukor: glükóz-fruktóz szirup, kristálycukor, ivóvíz, dextróz, kukoricakeményítő, sertészselatin, aroma. Tejcsokoládé: kristálycukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, emulgeáló szer: szójalecitin; természetes vanília aroma