05. február 2018.

ISM2018 Édesség és Világkiállítás- Köln

ISM2018 Édesség és Világkiállítás- Köln

Idén is nagy sikert aratott a Felföldi Édességgyártó KFT. impozáns standja a kölni ISM 2018 Édesség és Snack Kiállításon.

 

Csapatunk négy napon keresztül, reggeltől estig fogadfta a nagy számú érdleklődő közönséget a világ számos tájáról. Standunk bőségesen fel volt szerelve termékeinkkel, és azokból kóstolókkal. A Quick Milk, Classic Kitchen és egyéb termékeink mellett idén először mutatkozott be Köldben legújabb termékvonalunk a Let's Cheese, amely nem más, mint egy sajtból készült kölönleges ropogtatni való, többféle ízesítésben. Összetételét tekintve 60 g Lets Cheese snack 30 g fehérjét tartalmaz. Ez az kulináris,sütőben sült rágcsálivaló 92 g friss sajt felhasználásával készült csomagonként. Magas fehérje,calcium és szelén tartalommal rendelkezik, ezért nem csak finom, de egészséges is. Rengeteg kóstoló fogyott el ebből a termékünkből is, és kivétel nélkül pozitív visszajelzéseket kaptunk, ami örömmel és büszkeséggel töltötte el csapatunk minden tagját.

A már jól ismert Classic Kitchen termékeink közül kollégáink helyben készítették el a kostolót.Több féle ízesítésű browbniet, csokis kekszet és muffint kínáltunk a nagyérdeműnek, ismételten nagy sikert aratva.

A kiállítás végezetével kellemesen elfáradva tért haza csapatunk, sok új élménnyel és tapasztalattal.

 


Kategóriák: érdekességek Cimkék: ISM2018, Cologne
Mondd el mit gondolsz

Keresés

Kategóriák

Friss cikkek

Gyakori cimkék