11. szeptember 2017.

Muffin vs Mini torta

Muffin vs Mini torta

Muffin vs. Cupcake(mini torta):

Gondolkoztal már azon, hogy mi a valódi különbség a muffin és a cupcake között?

A muffin még mindig olyan, ami viszonylag egészséges. Nem túl édes, készíthető teljes kiörlésű lisztből, és valószínűbb, hogy inkább szárított vagy friss gyümölcsökkel van tele szórva. Egy muffin is lehet ízletes, mégsem édes. A textúra általában szárazabb és kissé sűrűbb, mint a cupcake társaiké.

A cupcakek, nos azok miniatűr torták. Meghatározásuk alapján is édesek, és ízesítettek, lehet bármilyen le legtöbbször vaníliás, csokis vagy epres. A süti lágy és gazdag összetételű tojással és vajjal átdolgozva. A cupcakek különleges és szép mini desszertek, nem mindennapi reggeli fogyasztásra, mint például a muffin.A mini tortákon en mindig van cukormáz, vagy cukorhab, kidiszítve cukorkakkal, öntetekkel.
Tehát, ha cukor mázas habot látsz egy muffinon, az már nem muffin, hanem cupcake.

Ha szeretnél muffint vagy cupcaket készíteni, akkor bátran próbáld ki a Classic Kitchen muffin mixeket a Felfoldi Edességgyártótól, mert mindkettőhöz remek alapot nyújt.
Ha csak muffinra vágysz,akkor nincs más dolgod, mint az üvegen leírtak alapján elkészíteni azt. De ha különleges alkalom van, vagy csak valami édesebbre vágysz akkor túrbózd fel kicsit a muffinjaid és hagyd, hogy szárnyaljon a fantáziád és kreativitásod a mini torták díszítésénél.
Ne felejtkezz el a Felfoldis torta dekoracios termékekről se, nagyon hasznosak lehetnek a díszétésnél!


Kategóriák: Muffin Cimkék: muffin, cupcake, classic kitchen
Mondd el mit gondolsz

Keresés

Kategóriák

Friss cikkek

Gyakori cimkék